There was an error in this gadget

Saturday, 31 March 2012

Kehidupan ini....



[K]adang-kadang hipokrit tu penting dalam persahabatan...
kekadang jua hipokrit juga yang membunuh persahabatan.
the main thing is hipokrit tu yang r lebih2x sebab diri sendiri yg akan merasa akhirnya..
ada kawan tapi perangai hantu wat pe jugak..
yg penting diri sendiri..
ala mesti nanti org ckap "ko tu pun bukan baik sgt. cam haram je perangai"..
tapi aku fikir at least ak try nak berubah. nape tidak kan??
hurmmm tapi hidup sekrg lebih tenang dari dulu..
xcaya???
mmg xcaya!!! hahaha
"-)

No comments:

Post a Comment