There was an error in this gadget

Tuesday, 24 April 2012

Best friend

[B]est Friend


You wrote me poetry
You had a way with words
But you said you wanted more than just a words -------> (fuck!!!!)
Maybe I challenged you a little bit too much
We couldn't have two drivers on the clutch

Still I have no regrets
Coz I survived all the biggest tests
I cannot lie and I won't pretend
But I feel like I lost my very best friend

Yet I have no regrets
Coz I survived all the biggest tests
I cannot lie and I won't pretend
But I feel like I lost my very best friend



Its's so sad that had to end
I lost my very best friend
Not's gonna candy coated
And I don't want to pretend

p/s: kekadang menyesal bila kita percaya seseorg dan tetiba or itu yang menikam belakang kita huhuhu
(jgn ingat ak xtahu tentang twet ko ye... then delete la my fb from urs!! that simple ok, just simply press the remove button there...)

Saturday, 31 March 2012

Kehidupan ini....



[K]adang-kadang hipokrit tu penting dalam persahabatan...
kekadang jua hipokrit juga yang membunuh persahabatan.
the main thing is hipokrit tu yang r lebih2x sebab diri sendiri yg akan merasa akhirnya..
ada kawan tapi perangai hantu wat pe jugak..
yg penting diri sendiri..
ala mesti nanti org ckap "ko tu pun bukan baik sgt. cam haram je perangai"..
tapi aku fikir at least ak try nak berubah. nape tidak kan??
hurmmm tapi hidup sekrg lebih tenang dari dulu..
xcaya???
mmg xcaya!!! hahaha
"-)